Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Itse marinoidut broilerinfileet ovat ihanaa kesäruokaa. Grillaa ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

4 broilerinfileetä tai- paistileikettä

Marinadi

  • ½-3/4 dl avokado- tai rypsiöjyä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • yhden sitruunaruohon tyviosa
  • 2 limenlehteä silputtuna
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

Kaada öljy kulhoon.

Hienonna inkivääri ja sitruunaruohon tyviosa hienoksi.

Silppua joukkoon limenlehdet. Mikäli käytät pakastettuja limenlehtiä, poista kova lehtiruoti.

Lisää suola ja sekoita.

Laita broilerinfileet kulhoon ja kääntele marinadi kauttaaltaan fileiden pinnalle.

Anna maustua mielellään yön yli.

Ota fileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Grillaa öljytyllä grilliritilällä tai parilalla molemmin puolin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.