Hellapoliisin Kylmäsavulohi-krustadit
![Copyright: Hellapoliisi/Kati Jaakonen. katselukopio_kylmasavulohi-krustadit_2_D8S2890-Edit](https://im.mtvuutiset.fi/image/6698070/landscape16_9/1024/576/926ddbc83ed20aadf13a036637d4802a/eS/katselukopio-kylmasavulohi-krustadit-2-d8s2890-edit.jpg)
Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.
Ainekset
- 24 minikrustadit
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
- 50-100 g kylmäsavulohta
- ½ pieni punasipuli
Valmistusohje
Laita krustadit tarjoiluvadille.
Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.
Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.
Tarkista maku.
Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka