Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin Kylmäsavulohi-krustadit

Hellapoliisi/Kati Jaakonen
Julkaistu 15.12.2017 14:14

MTV LIFESTYLE

Ainekset

  • 24 minikrustadit
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • ½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • 50-100 g kylmäsavulohta
  • ½ pieni punasipuli

Valmistusohje

Laita krustadit tarjoiluvadille.

Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.

Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.

Tarkista maku.

Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Lisää aiheesta:

Rukiiset Välimeren suupalatFeta-tomaattipalatLohileivonnaisetSienikrustaditParsakrustaditHellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat
HellapoliisiPikkujoulutUusivuosiVälipalatSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney