Hellapoliisin Kylmäsavulohi-krustadit

katselukopio_kylmasavulohi-krustadit_2_D8S2890-Edit
Hellapoliisi/Kati Jaakonen

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Ainekset

  • 24 minikrustadit
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • ½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • 50-100 g kylmäsavulohta
  • ½ pieni punasipuli

Valmistusohje

Laita krustadit tarjoiluvadille.

Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.

Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.

Tarkista maku.

Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.


Parhaat ruokaohjelmat