Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin kylmäsavulohi-katkarapu-pastasalaatti

Julkaistu 29.04.2016 10:46

MTV LIFESTYLE

Kylmäsavulohesta ja katkaravuista valmistettu salaatti sopii kevään ja kesän juhliin. Vähistä raaka-aineista valmistat tyylikkään salaatin helposti.

4 annosta

  • 1 l vettä
  • 3 dl pastaa (esim. tricolore penne)
  • ½ tl suolaa
  • nippu parsaa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 100 g isoja katkarapuja pakasteena tai suolaliemessä

Kastike

  • ¾ dl avokadoöljyä
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 munankeltuainen
  • ripaus suolaa
  • limepippuria myllystä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ½ ruukkua ruohosipulia

Valmistusohje

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

Leikkaa parsasta pois osa vartta ja lisää parsat samaan kattilaan, kun olet keittänyt pastaa noin viisi minuuttia.

Valuta pasta ja parsa ja jäähdytä.

Paloittele kylmäsavulohi ja puolita miniluumutomaatit. Sulata tai valuta katkaravut.

Sekoita ainekset pastan ja parsan joukkoon.

Valmista kastike.

Mittaa avokadoöljy kulhoon ja sekoita joukkoon Dijon-sinappi ja munankeltuainen, ripaus suolaa, limepippuria, omenaviinietikkaa ja hienonnettua ruohosipulia.

Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku.

Laita salaatti tarjolle laakealle vadille.

Lisää aiheesta:

Salaattia lohen, jättikatkarapujen ja simpukoiden keraPasta-parsakaalisalaatti Kalakeitto leipäkuutioiden ja salsan keraPastaa sienien ja pinaattisalaatin keraSamettinen broilerikeittoSavusilakka-pastasalaatti
HellapoliisiPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney