Hellapoliisin kana-halloumisalaatti

Hellapoliisin kana-halloumisalaatti on raikas kesäsalaatti, jota voit tarjota vaikkapa grilliruoan lisänä tai rennoissa kesäjuhlissa.

4 annosta

  • 100 g baby-pinaattia
  • 50 g salaattisiemensekoitusta
  • 4 nektariinia
  • 2-3 avokadoa
  • 2 rkl öljyä
  • 500 g broilerinfileetä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • limepippuria myllystä
  • 1 rkl öljyä
  • 200 g halloumi-juustoa
  • 1 valkosipulinkynsi

Kastike

  • 200 g creme fraichea tai smetanaa
  • 1-2 rkl Dijon-sinappia
  • ripaus suolaa
  • 1 tl rakuunaa

Valmistusohje

Huuhtele pinaatinlehdet ja kuivaa kevyesti keittiöpyyhkeeseen.

Laita lehdet tarjoiluvadille.

Lisää joukkoon salaattisiemensekoitus.

Paloittele nektariinit ja avokadot ja lisää salaatin joukkoon.

Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsäksi.

Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja limepippurilla. Jäähdytä hetki ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Lisää pannuun hieman öljyä ja paloittele joukkoon halloumi-juustoa.

Mausta hienonnetulla valkosipulinkynnellä. Paista, kunnes juusto saa kauniin värin.

Lisää salaatin joukkoon.

Valmista seuraksi kastike.

Sekoita creme fraichen tai smetanan joukkoon sinappi, suolaa ja rakuunaa. Tarkista maku.

Tarjoa salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!