Hellapoliisin kana-caesarsalaatti
Kana-caesarsalaatti on helppotekoinen salaatti, joka sopii niin arkeen kuin juhlapöydän salaatiksi. Nauti myös kevyenä lounaana!
3–4 annosta
- 2 rkl öljyä
- 400 g broilerin sisäfileetä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
- 1 kerä romainesalaattia
Kastike
- 2–3 anjovisfileetä
- mustapippuria myllystä
- 2–3 dl luonnonjogurttia
- 1 valkosipulinkynsi
Lisäksi
- 2 rkl öljyä
- 2 paahtoleipäviipaletta
- 1–2 valkosipulinkynttä
Pinnalle
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerin sisäfileet molemmin puolin.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
Jäähdytä ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Leikkaa romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.
Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.
Laita romainesalaatti kulhoon yhdessä kanapalojen kanssa.
Sekoita joukkoon kastike.
Valmista seuraksi krutongit.
Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi viipaleet.
Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäviipaleet hienonnetun valkosipulin kanssa rapeiksi.
Lisää salaatin joukkoon.
Vedä perunankuorimaveitsellä parmesaanijuustosta lastuja salaatin päälle.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan