Hellapoliisin kana-caesarsalaatti

heallapoliisin kana-ceasarsalaatti
Hellapoliisi

Kana-caesarsalaatti on helppotekoinen salaatti, joka sopii niin arkeen kuin juhlapöydän salaatiksi. Nauti myös kevyenä lounaana!

3–4 annosta

  • 2 rkl öljyä
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 1 kerä romainesalaattia

Kastike

  • 2–3 anjovisfileetä
  • mustapippuria myllystä
  • 2–3 dl luonnonjogurttia
  • 1 valkosipulinkynsi

Lisäksi

  • 2 rkl öljyä
  • 2 paahtoleipäviipaletta
  • 1–2 valkosipulinkynttä

Pinnalle

  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla.

Paista broilerin sisäfileet molemmin puolin.

Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

Jäähdytä ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Leikkaa romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.

Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.

Laita romainesalaatti kulhoon yhdessä kanapalojen kanssa.

Sekoita joukkoon kastike.

Valmista seuraksi krutongit.

Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi viipaleet.

Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäviipaleet hienonnetun valkosipulin kanssa rapeiksi.

Lisää salaatin joukkoon.

Vedä perunankuorimaveitsellä parmesaanijuustosta lastuja salaatin päälle.

Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.