Hellapoliisin feta-couscoussalaatti

Hellapoliisin kuva Älä käytä
Hellapoliisi/ Kati Jaakonen

Feta-couscoussalaatti on ruokaisa salaatti, joka maistuu arkena ja juhlassa. Käytä runsaasti yrttejä, sillä ne maustavat salaatin upeaksi.

Ainekset (8 annosta)

  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 5 dl couscousia
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 200 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • ½ ruukkua tuoretta minttua
  • ½ ruukkua tuoretta basilikaa
  • ½ ruukkua tuoretta korianteria
  • muutama varsi kevätsipulia
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.

Sammuta levy ja laita joukkoon couscous. Anna vetäytyä noin viisi minuuttia. Sekoita irtonaiseksi haarukalla tai lusikalla.

Puolita miniluumutomaatit ja paloittele fetajuusto.

Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria myllystä. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja hienonnetut yrtit ja hienonnettu kevätsipuli.

Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita salaatti tasaiseksi.

Tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!