Hellapoliisin feta-couscoussalaatti
Feta-couscoussalaatti on ruokaisa salaatti, joka maistuu arkena ja juhlassa. Käytä runsaasti yrttejä, sillä ne maustavat salaatin upeaksi.
Ainekset (8 annosta)
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 5 dl couscousia
- 200 g miniluumutomaatteja
- 200 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
- ¾ dl oliiviöljyä
- ½ ruukkua tuoretta minttua
- ½ ruukkua tuoretta basilikaa
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
- muutama varsi kevätsipulia
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
Valmistusohje
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.
Sammuta levy ja laita joukkoon couscous. Anna vetäytyä noin viisi minuuttia. Sekoita irtonaiseksi haarukalla tai lusikalla.
Puolita miniluumutomaatit ja paloittele fetajuusto.
Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria myllystä. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja hienonnetut yrtit ja hienonnettu kevätsipuli.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita salaatti tasaiseksi.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!