Hedelmäsalaattia jäätelön kera
Tarjoile hedelmäsalaattia, tee siitä juhlava pähkinöillä, jäätelöllä ja hunajalla.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 appelsiini
- 1 päärynä
- 1 banaani
- 1 persikka
- 6 tuoretta mansikkaa
- 2 rkl puristettua limemehua
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 vaniljatanko
- tuoreita mintunlehtiä
Tarjoiluun
- 4 jäätelöpalloa
- 8 pekaanipähkinää
- juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet.
2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele mukaan hedelmäseokseen ja laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Asettele hedelmät lautasille, laita jokaiselle annokselle jäätelöpallo. Ripottele päälle pähkinät ja viimeistele hunajalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan