Hedelmäsalaattia jäätelön kera
Julkaistu
Tarjoile hedelmäsalaattia, tee siitä juhlava pähkinöillä, jäätelöllä ja hunajalla.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 appelsiini
- 1 päärynä
- 1 banaani
- 1 persikka
- 6 tuoretta mansikkaa
- 2 rkl puristettua limemehua
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 vaniljatanko
- tuoreita mintunlehtiä
Tarjoiluun
- 4 jäätelöpalloa
- 8 pekaanipähkinää
- juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet.
2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele mukaan hedelmäseokseen ja laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Asettele hedelmät lautasille, laita jokaiselle annokselle jäätelöpallo. Ripottele päälle pähkinät ja viimeistele hunajalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta