Tämä on helppoa ja virkistävän maukasta. Valmista hedelmäsalaatti hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät kehittyä. Jos löydät kivettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 appelsiinia
- 3 banaania
- 250 g viinirypäleitä
- 150 g saksanpähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
- 1 appelsiinin mehu
Valmistusohje
1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.
2. Sekoita lohkot banaaniviipaleiden, halkaistujen viinirypäleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.
3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja kaada hedelmien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.