Mainos
Mainos

Tämä on helppoa ja virkistävän maukasta. Valmista hedelmäsalaatti hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät kehittyä. Jos löydät kivettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

Neljälle

  • 3 appelsiinia
  • 3 banaania
  • 250 g viinirypäleitä
  • 150 g saksanpähkinöitä
  • juoksevaa hunajaa
  • 1 appelsiinin mehu

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.

2. Sekoita lohkot banaaniviipaleiden, halkaistujen viinirypäleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja kaada hedelmien päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.