Hedelmäsalaattia hunajan kera
Tämä on helppoa ja virkistävän maukasta. Valmista hedelmäsalaatti hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät kehittyä. Jos löydät kivettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 appelsiinia
- 3 banaania
- 250 g viinirypäleitä
- 150 g saksanpähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
- 1 appelsiinin mehu
Valmistusohje
1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.
2. Sekoita lohkot banaaniviipaleiden, halkaistujen viinirypäleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.
3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja kaada hedelmien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa