Hedelmäsalaatti rommilla
Hedelmäsalaatti on tuttu monelle, mutta oletko kokeillut hedelmäsalaattia lämpimänä? Tämä sopii vaikka juhannusherkuksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 omena
- 1 appelsiini
- 1 prk ananasta paloina
- 3 tuoretta luumua
- 4 rkl hunajaa
- 1 cl rommia
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tähtianis
- 2 rkl voita
Valmistusohje
Kuori ja paloittele hedelmät reilun kokoisiksi palasiksi. Käytä myös jotain säilykehedelmää, mistä saat haudutusliemen.
Kuumenna pannulla voita ja paista hedelmiä nopeasti. Lisää hunajaa, vaniljaa ja tähtianis.
Mausta rommilla ja kaada säilykepurkin ananasmehu päälle. Kiehauta, mutta älä enää keittele.
Lisäksi sopii oivallisesti vaniljajäätelö tai kermavaahto.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan