Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Haudutetut punakampelakääryleet vihanneskastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 600 g punakampelafileitä
  • suolaa
  • 2 rkl puristettua sitruunamehua

Kastike

  • 5 dl kalalientä
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 porkkana
  • 2 rkl voita
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruokakermaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika, kesäkurpitsa ja porkkana.

2. Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Kääri ne rullalle ja laita voideltuun kattilaan, lisää kalaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Anna poreilla hiljaa kunnes kala on läpikotaisin valkea, n. 5 minuuttia. Nosta kääryleet ja pidä lämpiminä.

3. Kastike: Sulata voi ja ota kattila liedeltä. Lisää jauhot, sekoita hyvin ja lisää hieman kalalientä kalan keittämisestä. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää loppu liemi, vähän kerrallaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla hiljaa 2 minuuttia. Lisää ruokakerma, 1 tl paprikajauhetta ja vihanneskuutiot, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä 5 minuuttia.

4. Tarjoile perunamuusin kera.

Tämä on helposti valmistuvaa ja hyvää, sekä arkeen että juhlaan sopivaa ruokaa. Punakampelan voi hyvin valmistella hyvissä ajoin. Tarjoile mielellään hyvän perunamuusin ja vihannesten kera.

Lisää aiheesta:

Kalapullat currykastikkeessaPunakampelakääryleet vihanneskastikkeellaPunakampelakääryleet meksikolaisella vihannessekoituksellaKeitettyä haukea munakastikkeen keraHaudutettuja ahvenfileitä ruohosipulikastikkeessaLohi-pastasalaatti
KampelaaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista punakampelaa ja kermassa keitettyä purjoa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Piikkikampelaa hollandaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kampelafileitä simpukoilla ja sahramikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampelaa appelsiinikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punakampelakääryleet vihanneskastikkeella