Haudutetut porsaan kasslerpihvit

Porsaan kasslerpihvit haudutetaan uunissa pitkään ja hartaasti. Hieman erikoisemman lisäkkeen niille saa ohrasuurimoista.

Ainekset

  • 800 g porsaan kassleria eli niskaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • öljyä paistamiseen
  • 4 timjaminoksaa
  • 4 maustepippuria
  • 2 porkkanaa
  • 3 laakerinlehteä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • ohrasuurimoita

Valmistusohje

Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan. Mausta yrteillä, pippureilla, porkkanaviipaleilla, etikalla ja suolalla. Kaada päälle vettä niin, että lihat peittyvät juuri ja juuri. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja nosta 180-asteiseen uuniin. Hauduta pari tuntia.

Tarjoa kasslerpihvien ja haudutuskastikkeen lisäkkeenä keitettyjä ohrasuurimoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!