Haudutetut kasslerpihvit

Sami Garamin herkulliset kasslerpihvit saavat kasviksista lisää makua. Ananakset tuovat annokselle raikkautta. Hauduta uunissa reilun tunnin verran.

Ainekset

  • 700 g possun kassleria
  • 4 rkl sinappia
  • öljyä paistamiseen
  • 4 ananasrengasta
  • 200 g palsternakkaa
  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 isoa porkkanaa
  • 700 g perunoita
  • 8 valkosipulinkynttä
  • suolaa

Valmistusohje

Aloita juuresten viipaloinnilla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.

Leikkaa kassler viipaleiksi ja kuumenna pannu. Paista pihvit molemmin puolin ja sivele ne sitten sinapilla. Nosta lihat uunivuokaaan. Huuhtaise pannu ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle.

Paista myös ananasrenkaat ja nosta lihojen päälle. Kaada myös ananasmehu vuokaan. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja hauduta pihvejä ja juureksia siellä reilun tunnin verran.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!