Haudutetut kasslerpihvit
Sami Garamin herkulliset kasslerpihvit saavat kasviksista lisää makua. Ananakset tuovat annokselle raikkautta. Hauduta uunissa reilun tunnin verran.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 700 g possun kassleria
- 4 rkl sinappia
- öljyä paistamiseen
- 4 ananasrengasta
- 200 g palsternakkaa
- 2 varsisellerin vartta
- 2 isoa porkkanaa
- 700 g perunoita
- 8 valkosipulinkynttä
- suolaa
Valmistusohje
Aloita juuresten viipaloinnilla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.
Leikkaa kassler viipaleiksi ja kuumenna pannu. Paista pihvit molemmin puolin ja sivele ne sitten sinapilla. Nosta lihat uunivuokaaan. Huuhtaise pannu ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle.
Paista myös ananasrenkaat ja nosta lihojen päälle. Kaada myös ananasmehu vuokaan. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja hauduta pihvejä ja juureksia siellä reilun tunnin verran.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti