Haudutettua kanaa ja vihanneksia

Hauduttaminen tarkoittaa hitaasti kannen alla paistamista. Lopputulos on kevyt ja mehukas.

Yhdelle

  • ½ tuore broileri
  • yrttisuolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 2 porkkanaa, hienoksi suikaloituina
  • 1 pieni purjo, hienoksi suikaloituna
  • 2 dl kanalientä
  • soijaa

Lisukkeeksi

  • riisiä tai nuudeleita

Valmistusohje

1. Mausta kana joka puolelta yrttisuolalla. Laita se pataan laakerinlehden ja hienonnettujen vihannesten kera.

2. Sekoita liemi ja soija, kaada pataan.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla 35-40 minuuttia tai kunnes kana on kypsä ja siitä tihkuva neste läpinäkyvää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.