Näin valmistuu Harri Syrjäsen texmex-munakas 0:53

Harri Syrjäsen texmex-munakas

Harri Syrjänen näyttää vaihe vaiheelta, kuinka texmex-munakas valmistuu.

Texmexin makuisen munakkaan valmistat helposti kokki Harri Syrjäsen reseptillä.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 rkl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1/2 avocado
  • 1/2 jalapeno
  • 7 nacholastua
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

  1. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään.
  2. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
  3. Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokare voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
  4. Operoi lastalla hetki ja rupee asentamaan täytteitä. Ensin suola ja pippuri. Sitten juustoraaste, avocado, jalapeno ja nachot.
  5. Kypsennä miedossa lämmössä ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!