Näin valmistuu Harri Syrjäsen texmex-munakas 0:53

Harri Syrjäsen texmex-munakas

Harri Syrjänen näyttää vaihe vaiheelta, kuinka texmex-munakas valmistuu.

Texmexin makuisen munakkaan valmistat helposti kokki Harri Syrjäsen reseptillä.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 rkl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1/2 avocado
  • 1/2 jalapeno
  • 7 nacholastua
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

  1. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään.
  2. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
  3. Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokare voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
  4. Operoi lastalla hetki ja rupee asentamaan täytteitä. Ensin suola ja pippuri. Sitten juustoraaste, avocado, jalapeno ja nachot.
  5. Kypsennä miedossa lämmössä ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.