Hans Välimäen hampurilaiset

17.6.2014. Hans Välimäki neuvoo, miten syntyvät kesän parhaat burgerit!

Ainekset

  • Hampurilaisämpylöitä
  • 1-2 dl majoneesia
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 tomaattia siivutettuina
  • 1-2 maustekurkkua siivutettuna
  • 400-600g jauhelihaa
  • 4-6 salaatinlehteä
  • 4 -6 siivua cheddarjuustoa
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pihveiksi ja paista tai grillaa kypsiksi. Kun pihvit alkavt olemaan kypsiä, lisää kuuman pihvin päälle cheddarjuusto sulamaan. Paahda tai grillaa sämpylät. Pursota molemmille puolikkaille ketchuppia, majoneesia, aseta pohjalle salaatinlehti, sen päälle kuuma pihvi, tomaati, suolakurkku ja sämpyläkansi. Nauti välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja