Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hanhenmaksamakkara

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hanhipäivällisellä hanhenmaksamakkara on yksi suosituimpia lisukkeita.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kahdeksalle

  • 1 hanhen maksa
  • 4 rkl puuroriisiä
  • 3 dl kermamaitoa (mittasuhde valinnainen)
  • ½ hienonnettu punasipuli
  • 1 ½ rkl voita
  • ½ dl rusinoita
  • 1 rkl siirappia
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl hienonnettua, tuoretta meiramia tai 1 tl kuivattua
  • suolaa
  • pippuria
  • suolta ja sidelankaa
  • lientä hanhen luiden keittämisestä tai kuutiosta

Valmistusohje

1. Keitä riisi kermamaidossa 15 minuuttia, anna jäähtyä. Ruskista sipuli 1 rkl voita, anna jäähtyä. Jauha maksa, sipuli, riisi, ½ rkl voita, rusinat, siirappi, kananmuna, meirami ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Täytä suoli hanhenmaksamassalla. Täytä kevyesti ja sido päät, puhko reikiä haarukalla. Keitä hiljaa miedolla lämmöllä liemessä 30 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Viipaloi makkarat kylminä ja lämmitä viipaleet muiden tarjoiltavien hanhenosien kanssa ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Sahramikeitto simpukoillaLohipihvit ja piparjuurimuusiIrish Stew lampaastaItsetehty lenkkimakkara juuresten keraJoulumakkaraRiimisuolattua häränrintaa kirvelin kanssa
Keitetty makkaraGluteenitonHans VälimäkiPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Keitetty makkara
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Hanhenmaksamakkara

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Itsetehty lenkkimakkara juuresten kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Joulumakkara

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Joulumausteinen makkara

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Keitetyt makkarat