Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Halstrattua kuhaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 600 g kuhafileetä
  • voita
  • 12-16 tuoretta herkkusientä
  • 4 kevätsipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 3 tomaattia
  • 1 rkl kalafondia
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Paloittele kala annospaloiksi. Ruskista voita kevyesti pannussa, laita kalapalat pannuun nahkapuoli alaspäin. Käännä palat parin minuutin jälkeen ja jatka paistamista. Nosta kalat pannulta ja pidä ne lämpiminä folion alla. Jätä rasva pannuun.

2. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Paloittele kevätsipulit ja suikaloi tilli. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä. Vedä pois kuoret ja kuutioi hedelmäliha.

3. Ruskista herkkusienet kalan paistorasvassa, kääntele mukaan kevätsipuli ja anna sipulin pehmetä. Lisää tilli ja tomaatti. Vatkaa kalafondi ja tilkka vettä ja lisää pannuun. Maista, mausta tarvittaessa, keitä pari minuuttia.

4. Laita kalapalat pannuun ja anna lämmetä. Tarjoile mielellään perunamuusin tai kuskusin kera.

Kuha on yksi klassisista kalasuosikeistamme. Maukkainta se on paistettuna tai halstrattuna. Jos valmistat sen grillipannussa, kannattaa laittaa pannuun kaveriksi nokare voita, joka kohottaa kalan makua. Paista kuha mielellään nahan kanssa.

Lisää aiheesta:

Possunfileetä ja pikkusipuleita padassaJuurespyttipannu kantarellien ja munakokkelin kanssaGremolata-vasikanfileeHalstrattua kummeliturskaaKuhafilee ja paistettu kurkkuHaudutettuja ahvenfileitä ruohosipulikastikkeessa
Halstrattu kalaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Halstrattu kala
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Halstrattuja lohipaloja vihannesdipillä

  • 18.02.201300:00
    Kaalipata

    Grilli-hapankaali

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Halstrattua kalaa savoijinkaalin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tillimarinoidut, halstratut silakat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Halstrattu graavilohi sinappihollandaisen kera