Halloumi-burgerit
Laita grilli kuumaksi ja järjestä hampurilaiskekkerit! Nämä burgerit valmistuvat myös pikanälkään. Nam!
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainesosat
- 4 hampurilaissämpylää
- 1 pkt Burger-Halloumia
- 4 rengasta ananasta
- 4-6 isoa retiisiä
- 2 pientä punasipulia
- 1 rkl sitruuna-avokadoöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1-2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
Kastike
- 1 ½ dl luonnonjogurttia
- 1 rkl sinappia
- 2 rkl silputtua minttua tai korianteria
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Halkaise hampurilaissämpylät ja viipaloi Burger-Halloumi kiekoiksi.
Viipaloi tuoreesta ananaksesta neljä rengasta tai käytä säilykeananasta valutettuna.Poista retiiseistä kanta ja kuori punasipulit.Raasta ne suikaleiksi ja sekoita joukkoon sitruuna-avokadoöljy, balsamiviinietikka ja minttua. Kääntele ja anna maustua hetki.
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja tarkista maku.Kuumenna hampurilaissämpylät grillissä.
Grillaa halloumi ja ananasrenkaat molemmin puolin.Laita ne hampurilassämpylöiden väliin ja nosta päälle retiisi-punasipuliraastetta ja jogurttikastiketta.
Tarjoa heti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan