Halloumi-burgerit

Laita grilli kuumaksi ja järjestä hampurilaiskekkerit! Nämä burgerit valmistuvat myös pikanälkään. Nam!

Ainesosat

  • 4 hampurilaissämpylää
  • 1 pkt Burger-Halloumia
  • 4 rengasta ananasta
  • 4-6 isoa retiisiä
  • 2 pientä punasipulia
  • 1 rkl sitruuna-avokadoöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1-2 rkl hienonnettua tuoretta minttua

Kastike

  • 1 ½ dl luonnonjogurttia
  • 1 rkl sinappia
  • 2 rkl silputtua minttua tai korianteria
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Halkaise hampurilaissämpylät ja viipaloi Burger-Halloumi kiekoiksi.

Viipaloi tuoreesta ananaksesta neljä rengasta tai käytä säilykeananasta valutettuna.Poista retiiseistä kanta ja kuori punasipulit.Raasta ne suikaleiksi ja sekoita joukkoon sitruuna-avokadoöljy, balsamiviinietikka ja minttua. Kääntele ja anna maustua hetki.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja tarkista maku.Kuumenna hampurilaissämpylät grillissä.

Grillaa halloumi ja ananasrenkaat molemmin puolin.Laita ne hampurilassämpylöiden väliin ja nosta päälle retiisi-punasipuliraastetta ja jogurttikastiketta.

Tarjoa heti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.