Mainos

Gubbröra on perinteisesti leivän päällä nautittavaa sillipöperöä, jota kutsutaan myös nimellä sillikaviaari. Tämän gubbröra-ohjeen teki Hans Välimäki.

Ainekset

  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa kuorittuna ja pilkottuna
  • 1-2 matjesfilettä silputtuna
  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1rkl silputtua ruohosipulia
  • 2-3 rkl majoneesia
  • 2-3 rkl creme fraichea
  • 4-8 siivua tummaa mallasleipää paahdettuina

Valmistusohje

Gubbröra valmistuu näin:

Sekoita kananmunat, hienonnettu matjes-sillifile, sipuli, tilli, ruohosipuli sekä majoneesi ja creme fraiche. Sekoita ja mausta tarvittaessa pippurilla. Tarjoile paahdettujen mallasleipien kera.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja