Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillivartaat porsaanfileestä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 350 g porsaanfileetä paloina
  • 8 pikkusipulia
  • 2 maissintähkää, viipaloituina
  • 1 punainen paprika, paloiteltuna
  • 2 vihreää paprikaa, paloiteltuina

Marinadi

  • 1 dl rapsiöljyä
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • ½ rkl kiinalaista soijaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, lisää siihen lihapalat ja anna vetäytyä 3-4 tuntia, valuta sitten lihat.

2. Ryöppää sipulit nopeasti kiehuvassa vedessä ja kuori ne sitten.

3. Pujota lihaa ja kasviksia vartaille.

4. Penslaa marinadilla ja grillaa hiilloksella kunnes liha tuntuu kypsältä.

Porsaanfilee on käytännöllistä ja hyvää varraslihaa. Se valmistuu nopeasti, ja jos se jääkin sisältä hieman raaaksi, se ei haittaa. Yritä grillata/paistaa vartaat keskilämmöllä, niin että niistä tulee kauniin vaaleanpunaisia keskeltä.

Lisää aiheesta:

Liha-vihannesvartaatSitruunahaudutettua porsastaShashlik-vartaatFilee paprikasuikaleillaLammasvartaat grillissäPorsaanfileevartaat
LihavartaatKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sitruunaruohonautaa vartaassa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillivartaat kahdella lihalla ja omenaohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Marinoidut lihavartaat wokkivihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Makkara-peruna-paprikavartaat

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Lihavartaat maapähkinäkastikkeessa