Grillivartaat porsaanfileestä
Julkaistu
Porsaanfilee on käytännöllistä ja hyvää varraslihaa. Se valmistuu nopeasti, ja jos se jääkin sisältä hieman raaaksi, se ei haittaa. Yritä grillata/paistaa vartaat keskilämmöllä, niin että niistä tulee kauniin vaaleanpunaisia keskeltä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 350 g porsaanfileetä paloina
- 8 pikkusipulia
- 2 maissintähkää, viipaloituina
- 1 punainen paprika, paloiteltuna
- 2 vihreää paprikaa, paloiteltuina
Marinadi
- 1 dl rapsiöljyä
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- ½ rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi, lisää siihen lihapalat ja anna vetäytyä 3-4 tuntia, valuta sitten lihat.
2. Ryöppää sipulit nopeasti kiehuvassa vedessä ja kuori ne sitten.
3. Pujota lihaa ja kasviksia vartaille.
4. Penslaa marinadilla ja grillaa hiilloksella kunnes liha tuntuu kypsältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan