Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillipihvi ja vihreät pavut

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 ulkofileepihviä á 120 g
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • hieman öljyä

Voissapaistetut vihreät pavut

  • 250 g vihreitä pitkiä papuja
  • ½ sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori valkosipulinkynsi ja raasta se. Hiero pihveihin suolaa, pippuria ja valkosipulia. Penslaa ne ohuelti öljyllä.

2. Puhdista pavunpalot ja katko ne tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli, samoin valkosipulinkynsi. Kuullota voissa pannulla sipulisilppua, kunnes se on pehmeää ja läpikuultavaa. Lisää silloin pavunpalot ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa pihvejä tarpeeksi etäällä hehkusta. Jos pihvit ovat 1 ½ cm paksuja grillaus vie 3 ja 4 minuuttia puoleltaan. Tarjoile pihvit heti grillistä otettuina vihreiden papujen kera.

Ulkofileepihvejä voi grillata vallan mainiosti puuhiiligrillissä. Jos ostat hienoja pihvejä lihakauppiaaltasi, voit pyytää häntä jättämään niihin päällystakin eli rasvareunuksen. Se antaa lihalle mehukkuutta ja makua. Rasvan voit leikata pois otettuasi pihvit grillistä. Lisäkkeinä tarjoamme vihreitä pitkiä papuja ja vaikkapa perunagratiinia.

Lisää aiheesta:

HöyrylaivapihvitRosmariinilla ja valkosipulilla silavoitu kyljysriviGrillatut, fetatäytteiset lampaanjauhelihapihvitSisäfileepihvejäMakkaraa con cima di rapaGrillatut tortillat liha- ja vihannestäyttein
GrillipihviKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillipihvi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillinyytit sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillimestarin maustepihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Timjamimarinoitua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Konjakissa marinoidut grillipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillipihvi ja vihreät pavut