Grillatut vihannekset

Toisille tämä on lisuke – toisille pääruoka! Tarjoile grillatut vihannekset yhdessä erilaisten kastikkeiden, kuten aiolin, hummuksen ja guacamolen kera. Voit valmistaa kaiken liedellä tai uunissa.

Neljälle

  • 4 perunaa
  • 4 maissintähkää
  • 4 tomaattia
  • yrttivoita
  • voita
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Perunat: Leikkaa jokaiseen perunaan ristiviilto ja kääri ne alumiinifolioon. Grillaa ritilällä tai suoraan hiilloksella ja kääntele välillä, paista vähintään 30 minuuttia. Paina perunat auki ja tarjoile yrttivoin kera.

2. Maissintähkät: Kääri tähkät folioon, grillaa ritilällä 10-15 minuuttia. Kääntele välillä. Ota folio pois ja paahda maisseja hetki hiilloksella, tarjoile voin kera.

3. Tomaatit: Leikkaa tomaattien päälle viillot ja laita ritilälle 4-5 minuutiksi. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!