Grillatut, suipot paprikat
Suippoja paprikoita löytyy erilaisia ja värisiä. Se on perinteistä, punaista paprikaa hieman makeampi ja soveltuu mainiosti ruoanlaittoon.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 suippoa paprikaa
- 50 g sinihomejuustoa
- 4 tuoretta herkkusientä
Paprikakastike
- 1 porkkana
- ½ dl ajvar relishiä
- ½ dl kasvislientä
Valmistusohje
1. Leikkaa paprikoista kanta pois ja raaputa pois siemenet. Raasta sinihomejuusto ja kuutioi herkkusienet. Täytä paprikat juustolla ja sienillä.
2. Paprikakastike: Kuori ja paloittele porkkana, laita kattilaan ja lisää ajvar. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.
3. Grillaa paprikoita 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti