Grillatut, suipot paprikat

Suippoja paprikoita löytyy erilaisia ja värisiä. Se on perinteistä, punaista paprikaa hieman makeampi ja soveltuu mainiosti ruoanlaittoon.

Neljälle

  • 4 suippoa paprikaa
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 4 tuoretta herkkusientä

Paprikakastike

  • 1 porkkana
  • ½ dl ajvar relishiä
  • ½ dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista kanta pois ja raaputa pois siemenet. Raasta sinihomejuusto ja kuutioi herkkusienet. Täytä paprikat juustolla ja sienillä.

2. Paprikakastike: Kuori ja paloittele porkkana, laita kattilaan ja lisää ajvar. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.

3. Grillaa paprikoita 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!