Grillatut, suipot paprikat
Suippoja paprikoita löytyy erilaisia ja värisiä. Se on perinteistä, punaista paprikaa hieman makeampi ja soveltuu mainiosti ruoanlaittoon.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 suippoa paprikaa
- 50 g sinihomejuustoa
- 4 tuoretta herkkusientä
Paprikakastike
- 1 porkkana
- ½ dl ajvar relishiä
- ½ dl kasvislientä
Valmistusohje
1. Leikkaa paprikoista kanta pois ja raaputa pois siemenet. Raasta sinihomejuusto ja kuutioi herkkusienet. Täytä paprikat juustolla ja sienillä.
2. Paprikakastike: Kuori ja paloittele porkkana, laita kattilaan ja lisää ajvar. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.
3. Grillaa paprikoita 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta