Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillatut lohitäytteiset rieskarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 isoa lapinrieskaa
  • 6 viipaletta kylmäsavustettua lohta
  • 200 g Philadelphia-juustoa
  • 1 ½ rkl piparjuuriraastetta
  • ½ dl tillisilppua
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita Philadelpfia-juustoon piparjuuriraaste, tilli- ja ruohosipulisilppu ja kääntele joukkoon lohisilppu. Mausta sitruunamehulla sokerilla ja pippurilla.

2. Jaa lohitahna rieskoille ja kääri ne napakasti rullalle. Kietaise kääröt alumiinifolioon ja kiinnitä päistä kiertämällä kuin karamellit. Tämän kaiken voit tehdä ennakkoon.

3. Laita foliokääröt grilliin ja grillaa minuutti joka puolelta. Huom! nosta grilliritilä hyvän matkan päähän hehkusta, etteivät leivät pala.

Näihin kääröihin kannatta käyttää hyvää lapinrieskaa. Kääröt lämmitetään foliokääreessä grillissä ja syödään lämpiminä suoraan kääreestä. Kätevää retkellä.

Lisää aiheesta:

Toast rapuskagenLapinrieskakorit lohi- ja katkaraputäytteelläCrostinit tonnikalatahnan keraMetsästäjän lauantaivoileipäLohinyytitSavulohitoastit ja munakokkeli
LohirullatVälipalatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

  • 04.04.201411:57
    Lohipiirakka

    Lohikääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Vappu

    Lohirullia patongilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohirullat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohikätköt