Grillatut lohisandwichit
Grillatut tai paahdetut kolmikerrosvoileivät lohen ja tillin kera sopivat mukavasti lounaalle tai illalliselle. Sandwichit sopivat myös alkupalaksi.
Neljälle
- 400 g graavilohta siivuina
- 12 viipaletta vaaleaa leipää
- ½ kerä jäävuorisalaattia
- ½ punttia tilliä
- 2 rkl kermaviiliä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Koristeluun
- sitruunanlohkoja
- tillinoksia
Valmistusohje
1. Huuhdo ja suikaloi jäävuorisalaatti ja silppua tilli. Sekoita salaatti, tilli ja kermaviili, mausta suolalla ja valkopippurilla. Grillaa tai paahda leipäviipaleet.
2. Jaa lohisiivut kahdeksalle leipäviipaleelle ja levitä päälle salaattiseosta. Kokoa leipäviipaleet kahteen kerrokseen ja päällystä lopuilla leipäviipaleilla, niin että sinulla on neljä sandwichia, joissa jokaisessa on kolme leipäviipaletta.
3. Jaa sandwichit poikittain terävällä veitsellä ja koristele sitruunaviipalein ja tillinoksin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan