Grillatut lehtipihvivartaat

Tämä on herkullista ruokaa, joka sopii sekä kesän grillijuhliin kuin talven päivälliskutsuillekin. Muista laittaa vartaat likoamaan, jotteivät ne pala.

Kuudelle

  • 6 lehtipihviä
  • 1 rasia piparjuurella maustettua tuorejuustoa
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 3 rkl rapsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa ja pippuria

Salaatti

  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl minttua
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita valmistetut peruna ja yrtit. Sekoita öljy, sinappi, suola ja pippuri ja kaada salaatille.

2. Mausta pihvit. Sekoita juusto ja tilli. Levitä juustoseos pihveille, kääri ne rullalle ja pujota grillivartaille.

3. Penslaa vartaat kevyesti öljyllä, grillaa kypsiksi hiilloksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!