Grillatut lehtipihvivartaat
Tämä on herkullista ruokaa, joka sopii sekä kesän grillijuhliin kuin talven päivälliskutsuillekin. Muista laittaa vartaat likoamaan, jotteivät ne pala.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- 6 lehtipihviä
- 1 rasia piparjuurella maustettua tuorejuustoa
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- 3 rkl rapsiöljyä
- 1 rkl soijaa
- suolaa ja pippuria
Salaatti
- 750 g pakastettuja perunakuutioita
- 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl minttua
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita valmistetut peruna ja yrtit. Sekoita öljy, sinappi, suola ja pippuri ja kaada salaatille.
2. Mausta pihvit. Sekoita juusto ja tilli. Levitä juustoseos pihveille, kääri ne rullalle ja pujota grillivartaille.
3. Penslaa vartaat kevyesti öljyllä, grillaa kypsiksi hiilloksella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje