Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillatut, fetatäytteiset lampaanjauhelihapihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400 g lampaan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl hienonnettua timjamia (tai 1 rkl kuivattua)
  • suolaa
  • pippuria
  • 100 g fetajuustoa

Tarjoiluun

  • lohkoperunoita
  • tomaattikastiketta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Sekoita jauheliha, kananmuna ja timjami. Purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

2. Paloittele fetajuusto sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Kieritä jauhelihataikinasta 8 suurta palloa. Paina jokaisen pallon sisään pala juustoa ja muotoile ne kauniiksi pihveiksi.

3. Grillaa pihvejä 4-6 minuuttia kummaltakin puolelta hiiligrillillä tai paista ne vaaleanruskeiksi voissa paistinpannulla. Jos paistinpannun kahva kestää sen, laita koko pannu uuniin ja anna pihvien paistua valmiiksi 10 minuuttia. Tarjoile lohkoperunoiden ja tomaattikastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Kermaiset pihvit ja lohkoperunatViisipenninenValkosipulisilavoitu lampaanfileeLampaanpaisti ja yrttivoiMarinoidut naudanliha- ja kanavartaatTäytetty lammaskääryle ja kesäkurpitsaa
JauhelihapihvitGluteenitonPääruoatLiharuoka

Täytä jauheliha fetajuustolla. Nämä pihvit maistuvat yhtä hyviltä, paistoi ne sitten paistinpannussa tai hiiligrillillä. Varo laittamasta liikaa suolaa sillä juusto itsessäänkin on suolaista.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapihvit
  • 10.03.201607:00
    Semper

    Gluteenittomat jauhelihapihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kanajauhelihapihvit ja ruohosipulikastike

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Broilerijauhelihapihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ranskalaiset jauhelihapihvit

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Fetatäytetyt lammasjauhelihapihvit nuudeleiden kera