Grillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin kera

Osta valmiiksi grillattuja broilerinkoipia tai paista ne helpon, herkullisen reseptimme mukaan. Ateriasta tulee oikein täyttävä kylmän tai haalean perunasalaatin sekä tuoreiden vihannesten kera.

Neljälle

  • 4 broilerinkoipea
  • 1 sitruuna
  • 4 rkl kiinalaista soijaa
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl timjamia tai oreganoa
  • 2 maustemittaa rouhittua mustapippuria
  • 1 kg keitettyjä perunoita
  • 1 vihreä paprika
  • ½ lavakurkku
  • ½ nippu tilliä
  • kasvisliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl neutraalia öljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Paista broilerinkoivet uunissa. Penslaa koivet 15 minuutin jälkeen seoksella, johon laitat sitruunasta puristetun mehun, soijaa, 1 valkosipulinkynnen, timjamia ja mustapippuria.

3. Tarkista koivet 30 minuutin jälkeen. Tee viilto lihaan nähdäksesi, että liha on valkoista ja siitä tihkuva neste kirkasta.

4. Kuori raa'at perunat ja keitä ne vedessä vajaat 20 minuuttia.

5. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi niiden vielä ollessa kuumia, laita palat kulhoon.

6. Liuota liemikuutio 1 dl kuumaa vettä. Lisää öljy ja viinietikka sekä valkosipulinkynsi, ja kaada kastike perunakuutioiden päälle.

7. Leikkaa paprika ja kurkku pieniksi paloiksi ja hienonna tilli. Lisää vihannekset perunasalaattiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja