Grillattua juustoa ja salaattia
Julkaistu
Herkullinen grillattu juusto on ruokaisa kevään välipala. Pidä huoli, ettei juusto ole liian pehmeää. Grillattavaksi sopii mainiosti esimerkiksi kreikkalainen halloumi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- kovaa grillin kestävää juustoa (esim. Halloumi)
- erilaisia tuoreita yrttejä (basilikaa, timjamia, persiljaa, rakuunaa jne.)
- oliiviöljyä
- suolaa, pippuria
- sitruunamehua
Valmistusohje
Leikkaa juusto viipaleiksi ja grillaa. Sekoita yrtit ja öljy tehosekoittimessa ja mausta sitruunalla, suolalla, pippurilla. Sakeuden voit määritellä itse, yrttiöljystä tulee sitä sakeampaa mitä enemmän laitat yrttejä. Asettele lautaselle salaattia ja grillattu leipä, jonka päälle juustoviipaleet ja yrttiöljyä makusi mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan