Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattua halloumijuustoa hunajawokattujen vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillattua halloumia voi varioida monella tapaa. Tässä juusto tarjoillaan wokattujen, hunajalla maustettujen kasvisten kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 250 g halloumijuustoa
  • 1 tuore rosmariininoksa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 paprika
  • ½ purjo
  • ½ fenkoli
  • 100 g sokeriherneitä
  • ½ dl vihanneslientä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika, viipaloi fenkoli ja purjo. Wokkaa vihannekset ja sokeriherneet nopeasti, niin että ne säilyttävät kimmoisuutensa. Lisää hunaja, liemi ja sitruunamehu, mausta rosmariinilla. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.

2. Viipaloi halloumi n. ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Penslaa oliiviöljyllä ja grillaa n. 1 minuutti kummaltakin puolelta kunnes juusto on saanut väriä. Ripottele päälle rosmariinia. Asettele wokatut vihannekset lautasille ja halloumiviipaleet niiden päälle. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

Lisää aiheesta:

Grillikasvis-fetasalaattiGlaseeratut kasviksetVihanneksia sitruunakastikkeessaKalavartaita ja bulgur-risottoaGrillatut vihanneksetGrillattua halloumia ja munakoisoa
KasviswokkiLisäkeruoatAlkuruoatSalaatitKananmunatonKasvisruokaGoGreen
Pääruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasviswokki
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Appelsiiniwokattua parsaa paahdettujen cashewpähkinöiden ja inkiväärin kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Quinoaa wokattujen thaivihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Itämaiset kasvikset wokissa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Grillattua halloumijuustoa hunajawokattujen vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kasvisnuudeliwokki