Grillattu juusto aurinkokuivattujen tomaattien kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5648498/landscape16_9/493/277/36eb327af7bdfd13bd585ecfb82b0990/GL/582603-7993.jpg)
Helppo juustolisuke valmistuu nopeasti. Juuston aromin viimeistelevät aurinkokuivatut tomaatit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 pientä grillaamiseen soveltuvaa juustopalaa (Camembertin tapaisia)
- 1 prk Saclàn aurinkokuivattuja tomaatteja
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillaa juustopaloja muutama minuutti, kunnes ne ovat väriltään kullanruskeita.
Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Asettele juusto sekä aurinkokuivatut tomaatit lautaselle ja rouhi tuoretta mustapippuria päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka