Grillattu juusto aurinkokuivattujen tomaattien kera
Julkaistu
Helppo juustolisuke valmistuu nopeasti. Juuston aromin viimeistelevät aurinkokuivatut tomaatit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 pientä grillaamiseen soveltuvaa juustopalaa (Camembertin tapaisia)
- 1 prk Saclàn aurinkokuivattuja tomaatteja
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillaa juustopaloja muutama minuutti, kunnes ne ovat väriltään kullanruskeita.
Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Asettele juusto sekä aurinkokuivatut tomaatit lautaselle ja rouhi tuoretta mustapippuria päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan