Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattu entrecôte vihannespihvien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paistettujen tai grillattujen entrecôteviipaleiden kanssa sopii hyvin tarjoilla vihannespihvejä ja muuta hauskaa lisuketta.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 viipaletta entrecôtea, à 125-150 g
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Vihannespihvit

  • 450 g keitettyä perunaa
  • 225 g keitettyä ruusukaalia
  • 100 g keltasipulia
  • 25 g voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 3 rkl neutraalia öljyä

Tarjoiluun

  • friteerattuja sipulirenkaita
  • paistettuja herkkusieniä
  • grillattuja tomaatteja
  • maustevoita

Valmistusohje

1. Vihannespihvit: Kuori ja hienonna sipuli. Muussaa perunat ja voi, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. Raasta ruusukaalit. Sekoita sipuli ja ruusukaali perunamuusiin. Muotoile neljäksi pyöreäksi pihviksi.

2. Mausta lihaviipaleet suolalla ja pippurilla. Paista vihannespihvejä 6 minuuttia molemmin puolin miedolla lämmöllä kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Paista tai grillaa lihaviipaleita 3 minuuttia molemmin puolin keskilämmöllä. Tarjoile lisukkeiden kera.

Lisää aiheesta:

Linguinesalaattia grillatulla kanallaHalstrattua kalaa vihannespedilläLampaanpaistiviipaleet tomaatissaJauhelihapihvit porkkanan ja raejuuston keraKlassinen LindströminpihviPaprikaa ja kananmaksaa
NaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko