Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattu broileri ja seljajogurttia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Meillä seljankukkamehu (oikeastaan mustaselja) ei ole kovinkaan yleisesti käytetty aines, kun taas Ruotsissa sitä käytetään runsaasti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 broilerin rintapalaa luineen

Seljajogurtti

  • 2 dl ruokajogurttia
  • 2 cl seljankukkamehutiivistettä
  • 3 rkl tuoretta minttua silputtuna

Lohkoperunat

  • 4 uuniperunaa
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese harjalla perunat hyvin ja leikkaa ne lohkoiksi. Siirrä lohkot voideltuun univuokaan, valuta niiden päälle öljyä ja paista 25-30 minuuttia. Mausta suolalla ja jauhetulla mustapippurilla ennen tarjoilua.

2. Grillaa tai paista pannulla broilerin rintapaloja kauniin värisiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja asettele voideltuun uunivuokaan. Jälkikypsytä uunissa 10-12 minuuttia.

3. Sekoita jogurttiin seljankukkamehutiiviste ja minttusilppu. Tarjoile broilerin ja lohkoperunoiden kanssa.

Lisää aiheesta:

Grillibroileri ja kermakeitetty salaattiBroilerinmaksasalaattiHerraskartanon kananpoikaKananmaksapyttipannuHalstrattua, pikagraavattua lohta vihannespyttipannun kanssaKananmaksaa ja vihannespaistosta
BroilerinfileeKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla