Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gratinoitua lohta ja kuhaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garamin ohjeessa uivat rinnakkain suomalaisten suosikkikalat lohi ja kuha.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 300 g kuhafileetä
  • 300 g lohifileetä
  • 100 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 porkkana
  • nippu tilliä
  • 3 dl maitoa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 20 g voita
  • 50 g juustoraastetta
  • kiinteitä perunoita

Valmistusohje

Poista kaloista ruodot. Leikkaa kuhafilee pitkittäin suikaleiksi ja lohi nahattomiksi viipaleiksi. Suikaloi porkkana hyvin ohuiksi pitkittäisviipaleiksi ja leikkaa tilli hakkeeksi. Rullaa kaloista ja porkkanasta ruusukkeita ja höyrytä ne kypsiksi höyryuunissa, höyrykääreessä tai tilkassa suolalla maustettua vettä. Mausta kypsät kalarullat leikatulla tillillä.

Suurusta maito paksuksi kuorrutuskastikkeeksi vehnäjauhoilla ja voilla ja lusikoi näin saatua kastiketta kunkin kalarullan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta grillivastuksen alla kunnes pinta saa hiukan väriä.

Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita.

Lisää aiheesta:

Kuhaa paistetun tomaatin ja herkkusienten keraPaistettua punakampelaa ”Belle Meunière”Täytetyt siikapihvitSavulohilaatikkoMakrillia fenkolin keraHöyrytettyä kuhaa ja parsaa
KalagratiiniKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalagratiini
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Matjesgratiini

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silakkagratiinia chilillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kalagratiini katkaravuilla ja Pommes duchessella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitua lohta ja kuhaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Kalagratiini tomaatin ja duchesseperunoiden kera