1. Aloita perunasoseella: Kuori ja keitä perunat. Valuta vesi pois ja survo perunat. Sekoita surveeseen voi ja keltuaiset. Mausta suolalla ja jauhetulla valkopippurilla.
2. Voitele uuninkestävä tarjoiluvati. Täytä pursotinpussi perunasoseella ja pursota kauniisti vadin reunoille. Gratinoi hetken aikaa uunissa grillivastuksen alla, niin että sose saa ihan hieman väriä. Ota vati uunista.
3. Taita merianturafileet kahtia ja laita ne voideltuun paistokasariin. Kaada päälle viini, hienonnettu salottisipuli ja kalaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja laita sopivankokoiseksi leikattu voipaperi kalojen päälle. Keitä ihan hiljaa pari minuuttia.
4. Ota fileet pannulta reikäkauhalla ja asettele ne kauniisti limittäin gratiinivadille. Pidä lämpimänä.

