Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grana-padano -jäätelöä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grana-padano -jäätelö muistuttaa jäätelöä, mutta on silti oma ruokalajinsa. Herkun voi tarjota ennen ateriaa tai sen jälkeen.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 5 dl kuohukermaa
  • 200g grana-padano -juustoa raasteena
  • 4 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Tämä omalaatuinen resepti saa taatusti haluamaan sitä toisen ja kolmannenkin kerran.

- Sekoita kerma ja grana-padano -juusto suuressa, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kulhossa. Aseta kulho vesihauteeseen kiehuvaa vettä täynnä olevaan kattilaan.

- Sekoita vispilällä kunnes grana-padano -juusto sulaa ja koostumuksesta tulee tasaisen nestemäistä. Nosta kattila liedeltä.

- Siivilöi sekoitus hienojakoisen siivilän läpi syvään leivontakulhoon.

- Anna jäähtyä puolisen tuntia ennen kuin asetat kulhon jääkaappiin 8–10 tunniksi. Kun sekoitus on jähmettynyt, muotoile siitä jäätelökauhan avulla pienen jäätelöpallon muotoisia palloja.

- Tarjoile laseissa tai pienissä kulhoissa ja pirskota päälle balsamiviinietikkaa.

Lisää aiheesta:

Mustikoilla koristeltu kermainen vaahtoIntialaista jäätelöä ja pistaasipähkinääHunajainen pannacottaKeisarinnajäätelöCarlan ricottajuustotorttuMaitosuklaabunet
KotijäätelöKananmunatonGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Kotijäätelö
  • 21.09.202412:00
    Jäätelö

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen grillattua ananasta, kookoskinuskia ja maailman helpoin jäätelö

  • 14.04.202208:27
    Hellapoliisi

    Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!

  • 20.08.202107:54
    Hellapoliisi

    Helppo omenajäätelö

  • 28.06.201914:05
    Hellapoliisi

    Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

  • 09.11.201715:14
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Raaka-aineena ruis: Marionin S’mores-browniet ja viileä keksijäätelö