Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Graavisiikaceviche

MTV
Julkaistu 15.12.2017 07:25

MTV LIFESTYLE

Makujen aamun kokit Nanna ja Marcos valmistivat jouluisia herkkuja. Graavisiikaceviche on raikas ja ihana ruoka jouluillalliselle tai vaikkapa uuden vuoden herkkupöytään.

Ainekset (4 annosta)

  • 300-400 g graavisiikaa
  • ½ fenkoli
  • ½ punasipuli
  • ½ kurkku
  • ½ vihreä omena
  • 1 avokado
  • 1 chili
  • tuoretta korianteria ja minttua
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria
  • ½ granaattiomena
  • 2 limettiä

Valmistusohje

Viipaloi siika ja asettele viipaleet laakealle tarjoiluvadille.

Leikkaa fenkoli ja punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Halkaise kurkku ja poista pehmeä keskiosa, kuutioi. Kuutioi myös omena ja avokadon hedelmäliha sekä chili.

Hienonna yrtit. Sekoita kasvikset ja yrtit yhteen, suolaa ja pippuroi. Lusikoi seos siian päälle.

Irrota granaattiomenasta siemenet ja ripottele pinnalle. Koristele vielä muutamalla yrtillä ja purista pinnalle limettien mehu. Tarjoile hyvän leivän kera.

Lisää aiheesta:

Vappu Pimiän hapolla kypsytettyä lohta ja yrttisipulidressingJouluinen kanasalaattiKinkkurullia ja kasvissalaattiaTomaattisalsaLämmin maalaissalaatti ja uppomunatSalaatti vihannesten ja kinkun kera
Marinoitu kalaGraavikalaHuomenta SuomiMakujen aamuJouluruokaJouluAlkuruoat
Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Marinoitu kala
  • 12.04.202413:26
    Nopeat ja helpot

    Fenkolisuolattua kuhaa

  • 13.04.202411:28
    Nopeat ja helpot

    Boquerones-muikut eli marinoidut muikut

  • 06.04.202314:38
    Kala

    Poke Bowl kirjolohesta

  • 15.12.201707:25
    Graavikala

    Graavisiikaceviche

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Limemarinoitua lohta ja rucolasalaattia