Graavilohileivät
Julkaistu
Aloita syksyinen juhla-ateria voileivillä, jotka tuodaan tarjolle juuri vieraiden istuessa pöytään. Tarjoa kastike erikseen.
4 annosta
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- voita
- 4 salaatinlehteä
- 8 viipaletta lohta
- 8 viipaletta sitruunaa
- tilliä
- hovimestarinkastiketta
Valmistusohje
1. Paahda tai paista leipäviipaleet. Leikkaa pois reunat. Voitele leivät voilla ja aseta päälle salaatinlehti.
2. Pyöräytä lohiviipaleet ruusuiksi ja asettele jokaiselle leivälle kaksi lohiruusua. Koristele kahdella sitruunaviipaleella ja tillillä. Tarjoa lisänä hovimestarinkastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan