Mainos
Mainos

Aloita syksyinen juhla-ateria voileivillä, jotka tuodaan tarjolle juuri vieraiden istuessa pöytään. Tarjoa kastike erikseen.

4 annosta

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • voita
  • 4 salaatinlehteä
  • 8 viipaletta lohta
  • 8 viipaletta sitruunaa
  • tilliä
  • hovimestarinkastiketta

Valmistusohje

1. Paahda tai paista leipäviipaleet. Leikkaa pois reunat. Voitele leivät voilla ja aseta päälle salaatinlehti.

2. Pyöräytä lohiviipaleet ruusuiksi ja asettele jokaiselle leivälle kaksi lohiruusua. Koristele kahdella sitruunaviipaleella ja tillillä. Tarjoa lisänä hovimestarinkastiketta.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.