Graavilohilaatikko

Täyttävä lohiruoka. Tillinipun pitää olla riittävän suuri, jotta ruoka saa juuri oikean maun. Tarjoile ohessa rapeaa vihersalaattia.

Neljälle

  • 3/4 kg puolikeitettyjä kuoriperunoita
  • 200 g graavilohta
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • 1 sipuli siivuina
  • 2 munaa
  • 4 dl kermaa
  • korppujauhoa
  • 100 g voita
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja viipaloi perunat. Lado uunivuokaan vuorotellen perunoiden kanssa lohiviipaleita, tilliä ja sipulia, pippuroi kevyesti kerrosten välillä.

2. Vatkaa yhteen munat, tillisilppu ja kerma ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoa.

3. Paista uunin keskitasolla, kunnes munakerma on hyytynyt, noin 30 minuuttia. Sulata voi ja tarjoile ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja