Gorgonzolanyytit

Maistuvia kätköjä sopii tarjota vaikka grillipihvin lisäkkeenä tai vihersalaatin kanssa.

8 nyyttiä

  • 4 levyä pakastevoitaikinaa
  • 150 g gorgonzolaraastetta
  • 1 muna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikinalevyt kevyesti ja jaa jokainen levy kahdeksi kolmioksi. Penslaa reunat ympäriinsä vatkatulla munalla.

2. Jaa juustoraaste kolmioille ja taita ne pikkukolmioiksi. Painele haarukalla reunat ympäriinsä kiinni. Taikinanrippeet voit käyttää koristeluun.

3. Penslaa nyytit munalla ja paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Tarjoillaan lämpiminä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!