Gorgonzolanyytit
Maistuvia kätköjä sopii tarjota vaikka grillipihvin lisäkkeenä tai vihersalaatin kanssa.
8 nyyttiä
- 4 levyä pakastevoitaikinaa
- 150 g gorgonzolaraastetta
- 1 muna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikinalevyt kevyesti ja jaa jokainen levy kahdeksi kolmioksi. Penslaa reunat ympäriinsä vatkatulla munalla.
2. Jaa juustoraaste kolmioille ja taita ne pikkukolmioiksi. Painele haarukalla reunat ympäriinsä kiinni. Taikinanrippeet voit käyttää koristeluun.
3. Penslaa nyytit munalla ja paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Tarjoillaan lämpiminä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa