Gorgonzola-omenat

Syksyn omenoihin saa makua gorgonzola-juustosta. Tarjoile ne kanelileipien kera.

Raaka-aineet

  • 2 isoa omenaa
  • 150 g gorgonzola-juustoa
  • nokare voita
  • balsamiviinietikkaa
  • hunajaa

Valmistusohje

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Halkaise hedelmät kahtia ja leikkaa puoliskot viipaleiksi niin, että omenan muoto säilyy.

Voitele uuninkestävä tarjoiluastia ohuelti voilla, hunajalla ja balsamiviinietikalla. Nosta omenat astiaan ja leikkaa pala juustoa sen päälle.

Paista 220-asteisessa uunissa tai grillivastuksen alla niin, että juusto sulaa. Tarjoa heti

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja