Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gnocchit taskurapujen, tomaattien ja avokadon kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Taskuravut ja avokado säestävät toisiaan hyvin tässä ruokalajissa, joka on mieto mutta erittäin maukas. Jos peruskastike on valmis, ruoka valmistuu nopeasti.

Neljälle

  • 400 g gnocchipastaa
  • 2 prk taskurapuja, à 380 g
  • 5 cocktailtomaattia
  • 2 avokadoa
  • 1 annos béchamelkastiketta
  • 1 sitruunan mehu
  • 60 g raastettua parmesaanijuustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Näin valmistat béchamelkastikkeen: Sulata 2 rkl voita kattilassa, lisää 4 rkl vehnäjauhoja. Napsauta levy pois päältä ja anna seoksen vetäytyä pari minuuttia. Sekoita välillä, jottei seos ruskistu tai pala pohjaan. Lisää samalla sekoittaen 5 dl maitoa, mausta suolalla ja valkopippurilla myllystä. Anna kastikkeen poreilla hiljaa 10-15 minuuttia.

2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

3. Kuumenna béchamelkastike ja sitruunamehu kiehuvaksi.

4. Suikaloi avokado, halkaise tomaatit. Lisää taskuravut kastikkeeseen ja sekoita. Kääntele varoen mukaan avokado ja tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi, niin että taskuravut ja kasvikset lämpenevät läpikotaisin.

5. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike.

Lisää aiheesta:

Punajuuritimbaaleja ja voikastikettaTortellinit sitruunakastikkeessaYrttignocchit kinkun keraTortellinit homejuustokastikkeessaTortellinit basilika-pinaattikastikkeellaGratinoidut kampasimpukat
GnocchitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Gnocchit
  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Gnoccheja, ricottaa ja grana-padanoa

  • 27.08.201307:26
    Kalafilee

    Paistettua kuhaa ja perunagnocchi

  • 17.06.201308:34
    Kalafilee

    Paistettua Napapiirin kuhaa, puikulagnocchia ja villiyrttisalaattia

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Perunagnocchit sienten kera