Tämä ruokaisa salaatti sopii loistavasti grillatun lihan tai kalan lisukkeeksi. Salaatti ja vihannekset yhdessä - ei hassumpi yhdistelmä!
4 annosta
- 250 g perunagnocchia
- 250 g parsakaalia
- 100 g sokeriherneitä
- 250 g kukkakaalia
- 2 sellerinvartta
- 60 g raastettua parmesaanijuustoa
- 50 g voita
- aromisuolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä gnocchit runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnot. Riivi sokeriherneet ja paloittele selleri.
2. Keitä parsakaalia ja kukkakaalia suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Lisää sokeriherneet ja selleri, kun keittoaikaa on jäljellä 2 minuuttia. Kaada kasvikset lävikköön ja sulata joukkoon voi. Asettele tarjoiluvadille yhdessä gnocchien kanssa.
3. Mausta aromisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ripottele pinnalle runsaasti parmesaanijuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.