Gluteenittomat kerrosleivät
Herkulliset, gluteenittomat kerrosleivät ovat oivallista tarjottavaa vaikkapa vieraille.
4 kpl
- 8 viipaletta Semper Toasty tai Vuokaleipää
- 6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
- 8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
- salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
- 4 tomaattia ohuina viipaleina
- voita, margariinia tai levitettä
Valmistusohje
1. Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.
2. Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.
3. Kääri paperiin, jos otat leivät mukaan evääksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa