Gluteenittomat kauralastut
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 100 g margariinia
- 3 dl Semper Kaurahiutaleita
- 1 muna
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 rkl Semper Gluteenitonta jauhoseosta tai Semper Hienoa jauhoseosta
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Vaahdota muna ja sokeri. Sekoita vaahto kauraseokseen ja lisää yhdistetyt jauhoseos ja leivinjauhe.
Asettele taikinannokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 175 °C:ssa n. 7 min.
Anna keksien hieman jäähtyä ennen kuin irrotat ne leivinpaperilta. Laita keksit sitten kuivumaan pullon tai kaulimen päälle, jolloin ne saavat kaarevan muodon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa