Mainos
Gluteeniton juustopiiras
Julkaistu
Nopea ja helppo piirakka, joka maistuu kaikille.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Pohja
- 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 100 g margariinia
- 1 muna
Täyte
- n. 400 g juustoraastetta
- 3 munaa
- 1 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200 °C:een.
Nypi margariini jauhoseokseen, lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle (halkaisija n. 28 cm).
Sekoita täytteen ainekset ja kaada seos piirakkapohjan päälle. Laita piirakka uuniin ja laske uunin lämpötila 180 °C:een ja paista piirakkaa 40 minuuttia.
Piirakka maistuu hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänäkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti