Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteeniton Focaccia

Julkaistu 19.07.2016 11:15

MTV LIFESTYLE

Hellapoliisin gluteeniton focaccia-leipä saa makua tomaateista, oliiveista ja mozzarellasta.

12 annospalaa

  • 2 dl vettä
  • 1 tl psylliumia
  • 1 dl vettä + 25 g tuorehiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 dl Semper Tattari&Teff tai Karkeaa jauhoseosta
  • 2 dl Semper Hienoa jauhoseosta

Pinnalle

  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • 100 g mozzarellapalloja
  • 5-10 kirsikka- tai miniluumutomaattia
  • oliiveja
  • ripaus rosmariinia

Valmistusohje

Sekoita 2 dl vettä ja psyllium kulhossa ja anna turvota n. 10 min.
Lämmitä loppu vesi (1 dl) tämän jälkeen reilusti lämpimäksi ja lisää joukkoon. Murenna hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen ja sekoita tasaiseksi.
Lisää oliiviöljy, Tattari&Teff- ja FinMix -jauhoseokset joukkoon nopeasti kääntäen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n.15x20 cm).
Anna kohota n. ½ tuntia.

Pirskota pinnalle oliiviöljyä.
Paina päälle mozzarellapallot, puolitetut tai kokonaiset kirsikka- tai miniluumutomaatit sekä muutama oliivi ja ripottele päälle vielä hieman rosmariinia.
Kypsennä 200 °C:ssa n. 20 min., kunnes leipä on kohonnut ja saanut hieman väriä. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.Tarjoa!


Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Lisää aiheesta:

Gluteenittomat MinipizzatGluteeniton kinkkupiirakkaGluteenittomat porkkanasämpylätMinipizzatPienet gluteenittomat tuulihatut – petit chouxTuulihatut
SemperLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Semper
  • 04.06.201910:50
    Gluteeniton

    Gluteeniton raparperipiirakka

  • 10.06.201915:03
    Gluteeniton

    Gluteeniton mansikkakakku

  • 23.12.201811:00
    Gluteenittomat reseptit

    Suklaa-espressokakku, gluteeniton

  • 22.12.201812:00
    Gluteenittomat reseptit

    Pinaattipiirakka, gluteeniton

  • 21.12.201814:10
    Gluteenittomat reseptit

    Pizza, gluteeniton