Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gino

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 2 kiivihedelmää
  • 10 mansikkaa
  • 2 banaania
  • 150 g valkoista suklaata
  • ½ litraa vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki niin, että siitä tulee gratinoituna rapeaa.

2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Grillaa tai gratinoi muutama minuutti kuumassa uunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.

3. Tarjoa heti vaniljajäätelön kera.

Lisää aiheesta:

Nopea vadelmabruléeToscapäärynät sitruunan keraPunaviini granité tuoreiden vadelmien keraUuniomenat saksanpähkinöiden keraGinoLiekitetyt banaanit mantelien kera
ValkosuklaaKananmunatonGluteenitonJälkiruoatHedelmät ja marjat

Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen sulkaa raastetaan ja ripotellaan tuoreiden hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Maukas päätös aterialle!

Tuoreimmat aiheesta

Valkosuklaa
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gino

  • 18.02.201300:00
    Suklaamousse

    Valkosuklaamousse

  • 18.02.201300:00
    Makeiset

    Naminami-aaveet

  • 18.02.201300:00
    Suklaamousse

    Valkosuklaa-piparminttumousse

  • 18.02.201300:00
    Suklaatorttu

    Kirsikka-suklaatorttu valkosuklaarahkalla