Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen sulkaa raastetaan ja ripotellaan tuoreiden hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Maukas päätös aterialle!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 2 kiivihedelmää
- 10 mansikkaa
- 2 banaania
- 150 g valkoista suklaata
- ½ litraa vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki niin, että siitä tulee gratinoituna rapeaa.
2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Grillaa tai gratinoi muutama minuutti kuumassa uunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.
3. Tarjoa heti vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.