Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Fusilleja lohen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Toisenlainen muunnelma makaronilaatikosta. Laita tätä yksinkertaista pastaruokaa, kun sinulta on jäänyt tähteeksi keitettyä pastaa, esimerkiksi fusillia.

Neljälle

  • 4 annosta keitettyä fusillia
  • 600 g lohifileetä
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 1 dl pieniä herneitä
  • suolaa ja valkopippuria
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • 2 dl kermaa
  • 1 porkkana

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa parsoista kova tyvi. Pane parsat kiehuvaan veteen ja keitä 1-3 minuuttia, jäähdytä ne sitten nopeasti jääkylmässä vedessä, jotta väri säilyy. Leikkaa parsat pienemmiksi paloiksi. Puhdista pinaatit ja leikkaa pois paksut lehtiruodit.

2. Levitä puolet keitetystä pastasta voideltuun uunivuokaan. Laita pinaatti pastan päälle. Aseta lohifilee pinaatin päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita lohen jälkeen vuokaan herneet ja parsapalat ja viimeiseksi kerros pastaa. Sirottele pinnalle parmesaaniraaste.

3. Kaada lopuksi kerma kaiken päälle vuokaan, nosta uuniin ja paista 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniinvärinen. Kuori porkkana ja leikkaa siitä ohuita suikaleita perunankuorimaveitsellä, tarjoile lohipastan kera.

Lisää aiheesta:

Sieni-kanahöystö kinkun ja bulgurin keraUnikonsiemenillä maustettua lohta ja kermapastaaFusilleja lohen ja pinaatin kanssaGratinoitu palsternakkaJuuresgratiini pekonillaVärikkäät fusillinit
LohipastaPastat ja nuudelitGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta
  • 08.04.202213:53
    Pasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 01.10.202113:04
    Pasta

    Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta

  • 19.04.202112:23
    Harri Syrjänen

    Lohipasta – Harri Syrjäsen savulohipasta

  • 17.11.201707:28
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen currylla maustettu savulohipasta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohi-katkarapupasta