Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Friteeratut kastanjat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rakastatko kastanjoita? Tässä sinulle syventymiskurssi. Varo kuumaa öljyä friteerauksen aikana. Käytä reikäkauhaa poimiessasi kastanjat.

  • Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • n. 500 g paahdettuja tai esikeitettyjä kastanjoita
  • vehnäjauhoja
  • rapsiöljyä
  • mantelilastuja

Frityyritaikina

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl olutta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Laita kastanjat muovipussiin vehnäjauhojen kera ja ravistele. Poimi kastanjat pussista.

2. Vatkaa jauhot, munankeltuaiset, olut, suola ja pippuri frityyritaikinaksi.

3. Vatkaa valkuaiset erikseen kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan.

4. Kuumenna pari desilitraa öljyä matalassa pannussa. Kasta kastanjat frityyritaikinaan ja friteeraa ne muutama kerrallaan öljyssä. Valuta talouspaperilla.

5. Paahda mantelilastut kevyesti ja ripottele kastanjoille.

Lisää aiheesta:

Tempurafriteerattu ravioliFriteeratut jättikatkaravut kolmen kastikkeen keraRicottaletut mustikkahillollaJoulunekutFriteeratut sipulirenkaatLetut nektariinilla
KastanjatVälipalatAlkuruoatLaktoositonJouluKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kastanjat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kastanjakeitto

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Hunajakuorrutetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Yksinkertaiset, paahdetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Paahdetut kastanjat suolapedillä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Friteeratut kastanjat